Restaurante Little Italy Barcelona
Little Italy Restaurant Barcelona

CARRER REC, 30, 08003 BARCELONA +34 93 319 7973
Obert tots els dies: de les 13h fins les 16h i de les 20h a les 24h - info@littleitaly.es

Restaurant Little Italy

La irrupció de Little Italy el 1988 va revolucionar el panorama gastronòmic de Barcelona. En aquell moment, no només va ser una agradable sorpresa gastronòmica, sinó que durant més de dues dècades ha estat un dels restaurants de referència al Born de Barcelona. Bona part del seu èxit es deu al seu esperit innovador, el que li ha valgut per renovar la seva posada en escena quantes vegades ha cregut necessari.

La proposta gastronòmica de Little Italy reprèn la cuina mediterrània amb accent italià que sempre va identificar al restaurant i s'acompanya d'una carta de vins amb més de 50 referències de la majoria de DO del país.

Com a novetat, el restaurant incorpora una carta de còctels innovadora a preus assequibles. On es pot trobar una extensa varietat de ginebres premium i martinis. La carta també disposa d'una línia més tradicional dedicada als mojitos, amb innovadores combinacions de maduixa i de mango.

En aquesta zona de la ciutat, que recrea l'ambient del Soho novaiorquès, no podia faltar la música. Les nits dels dimecres, dijous i diumenges, Little Italy proposa sessions de jazz en directe des de les 21h.